Fagylaltok

Cukrászdánkban, kiváló minőségű hazai és olasz alapanyagokból, saját készítésű főzött kézműves fagylaltot árulunk.
Megtalálhatok a klasszikus alap ízek mellett az olasz fagylalt különlegességek, az év fagylaltjai és a magyar ízek is.
A tejes alapú fagylaltjainkat tejből, állati tejszínből és minőségi olasz alapanyagokból készítjük. A gyümölcs fagylaltjainkat friss vagy mirelit gyümölcsből vízzel készítjük, így laktóz érzékeny vevőink is fogyaszthatják. Emellett csökkentett szénhidrát tartalmú fagylaltot is árulunk.
Alapfilozófiánk, hogy fagylaltot és ne felhabosított aromás /albán/ habot készítsünk.
A jó tejes fagylaltnak legyen struktúrája, legyen krémes, de kissé testes is, amit ha a kedves vevő kézbe kap, ne folyjon 20 másodperc múlva végig a kezén, mint egy összeesett hab. A gyümölcs fagylaltnak a gyümölcs adja az ízét és a színét, s ne az aroma és az ételfesték.